Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Guis Producties, The Netherlands +31 (0)85 8500 171
WORDS THAT FIT YOUR BRAND WITH A
VOICE OVER
Sander Guis

Bekend als narrator van NPO 2/BBC Earth Natuurdocumentaires, voice-over op NPO 3FM, NPO Radio 2, NPO KX Radio, Fox Sports, RTL 4, RTL 7, TV-zenderstem van NPO 3. 
Andere opdrachtgevers: Nikon, Philips, Nuon, UWV, Thuisbezorgd, Rabobank, Look-O-Look, Timing Uitzendbureau, De Hypotheker, Het Oranje Fonds, Autotaalglas, WE Fashion, Bionext, Hewlett Packard. 
Eigen database

Ben je nog aan het shoppen naar een goede stem voor jouw productie? We kennen dit proces maar al te goed en ondersteunen je graag. Omdat we beschikken over een breed netwerk aan collega-stemmen, is de juiste voice-over stel gevonden.

Zet ons vandaag nog aan het werk! Wij bieden je, op zeer korte termijn, een voorstel van 3 professionele stemmen die volgens ons een regelrechte match zijn. 

Keuze gemaakt? Wij zorgen ervoor dat je de opname van je teksten snel ontvangt. Natuurlijk in hoogwaardige kwaliteit en in ieder gewenst audioformaat.

Epic voices

Bloedstollende trailers, gedragen vertellingen, intro’s, overweldigende imaging en doordringende commercials. De stemmen die het mogelijk maken, vind je bij Epic Voices, onderdeel van Guis Producties. 


Epic Voices is de enige en eerste database met de laagste stemmen van Nederland.

 
Professionele, zeer ervaren voice-overs zitten klaar om van jouw productie een epische belevenis te maken. Maak diepe indruk en kies voor één van onze Epic Voices!
  • Text Hover
Altijd stand-by
Snel antwoord
Sander Guis
Professionele stem
 

Je gaat voor een goede uitstraling en weet dat een professionele voice-over daar onderdeel van is. En zo onderscheid je je meteen van die collega die het zijn buurman laat doen, in ruil voor een fles goede, Schotse whisky. Ik ga, samen met jou, voor topkwaliteit!  

Levering
 

Je teksten worden doorgaans binnen een dag geleverd en desgewenst kosteloos voor je afgemixt. Verschillende takes zijn geen enkel probleem. De teksten worden geleverd in ongecomprimeerde audio vanuit eigen hi-end studio.

Meer voordelen
 

Naast Nederlands, spreek ik vloeiend Amerikaans Engels. Ik beheers copywriting en ben dus een extra paar ogen als het gaat om je teksten. Communicatie verloopt vlot en duidelijk. Ik laat je nooit hangen! Beloofd.

Hi-end mixage


Ik werk vanuit een eigen studio, voorzien van vocalbooth, met merken als RØDE, Neumann, Waves, Steinberg, Universal Audio en SE Electronics. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het mixen van stemopnames. zodat je altijd een kwalitatief hoogwaardige take kunt verwachten.