Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Guis Producties, The Netherlands +31 (0)85 8500 171
IMPRESS YOUR CUSTOMERS WITH STRIKING

MUSIC/FX
  • Text Hover
Music starts where words stop
Als iemand je vraagt wat je wilt uitstralen, kom je best een eindje met je uitleg. Maar het houdt ergens op. Sommige emoties zijn niet in woorden te vatten. Gelukkig komt daar muziek om de hoek kijken. Wij geven je product of dienst de sound die het verdient. De (custom) soundtrack of geluidseffecten die meteen onder je huid kruipen je niet meer loslaten.
Custom made
 

Geen paniek! Je hoeft je geen ongeluk te zoeken naar die ene geschikte soundtrack. Wij maken ‘m voor je. Op maat, zodat hij altijd passend is.

Echte "hardware"
 

Computers kunnen tegenwoordig een heleboel. Maar ga je voor de puurheid van echte instrumenten, dan kunnen wij dit natuurlijk voor je verwezenlijken.

Toepassingen
 

We maken muziek en FX voor iedere gewenste toepassing. Denk aan bedrijfsfilms, broadcasting, commercials, apps of events.

Hi-end sound FX

We maken niet alleen muziek, maar ook wooshes, klikjes, plopjes, tikjes, tingeltjes, ringeltjes en hikjes. Kortom, hi-end sound FX. Vanuit eigen studio. Helemaal op maat voor je video, phone app, software of evenement. Op zoek naar FXLaat het ons weten!
Binnenkort
Een reeks nieuwe, muzikale features ter ondersteuning van je product of dienst.
Custom Music demo
Voorbeeld custom music

Leader NCRV 'Achter de voordeur'

Themesong Tuinexpress.nl

We zitten voor je klaar